ΠΑΟΚ Τρίπολης : Δηλώνει παρών!

Μαϊος 13, 2022 0

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Αρκαδίας, είχε μια πολύ καλή παρουσία και η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη για τους φίλους της ομάδας.

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του δικέφαλου, όπως όλες οι υπόλοιπες στην Αρκαδία, αλλά με πολύ πείσμα, αφοσίωση και αγάπη της διοίκησης , προπονητών και παικτών, τελείωσαν το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι!

Καθοριστικός παράγων για την πορεία της ομάδας, ήταν ο προπονητής Βαλάντης Γκαργκάσουλας, με τον Σαράντο Μπούζο δίπλα του.

Πολλά χρόνια στα γήπεδα της Αρκαδίας ο Γκαργκάσουλας σαν παίκτης και προπονητής, άφησε το στίγμα του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πρώτη χρονιά σαν παίκτης εμφανίστηκε το 1991 στην ακαδημία της ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης, το 1993 έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Ερμή Μερκουβουνίου 16 ετών και φέτος το 2022 τελείωσε το πρωτάθλημα ως προπονητής στον ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Στην καλή πορεία της ομάδας που τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα, μεγάλο ρόλο είχαν και οι παίκτες που αγωνίστηκαν.

Ξενοδημητρόπουλος, Μπούζος, Δελλής, Αλεξόπουλος, Κουρούμαλος, Νάτσης, Άτλι Σέχου, Ίβι Ρέϊ, Φατούρος, τα αδέλφια Κοσκινά, τα Αδέλφια Πετρή, Νικήτας, Κωστόπουλος, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μεγάλη βοήθεια του έμπειρου πορτιέρε Ξενοδημητρόπουλου, το ταλέντο των νεαρών παιδιών, Νάτση και Σέχου. Χωρίς ωστόσο να μην αναγνωριστεί και η προσπάθεια των υπολοίπων παικτών.

Χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ Τρίπολης στο πρωτάθλημα, είναι η μεγάλη συγκομιδή βαθμών από τα ντέρμπι που έπαιξε, τα κέρδισε σχεδόν όλα, αλλά το αρνητικό είναι ότι έχασε βαθμούς σε υποτιθέμενους εύκολους αγώνες.

Την προσπάθεια του στους αγώνες η ομάδα του ΠΑΟΚ, τελείωσε τον δεύτερο και τρίτο γύρο με 13 παίκτες, αφού τα προβλήματα ήταν πολλά!

Πέρασαν 4 χρόνια από την εμφάνιση της ομάδας στα γήπεδα της Αρκαδίας με πολλές διακρίσεις.

Αύριο ξεκινά μια νέα μέρα. Δύσκολη , αλλά η παρουσία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να προσπαθεί και θα βρει την λύση!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr