Μια παρένθεση και μόνο...

Φεβρουαρίου 13, 2022 0

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης  μετά από 6 νίκες και μια ισοπαλία, αποτελέσματα που του έδωσαν το δικαίωμα να ονειρεύεται πάλι την Ευρώπη.

Έχασε βαθμούς μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» γνωρίζοντας την ήττα από τον Ιωνικό με 3-2. Πόνεσε πολύ τους Αρκάδες το αποτέλεσμα, αφού ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το είχαν «καθαρίσει» πολύ νωρίς, αν ο Καπίγια που άνοιξε το σκορ, κατόρθωνε να πετύχει το 2-0 στο 12΄!

Εκεί πιστεύω πως θα τελείωνε το παιχνίδι, αφού θα ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσει η ομάδα της Νίκαιας. Τόσο η διαφορά των τερμάτων, όσο και η ψυχολογία τους εκείνη την στιγμή, θα βάραινε τα πόδια των παικτών του Δημήτρη Σπανού.

Η αγωνιστική εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, δεν ήταν αυτή που έπρεπε και το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας. Το πέναλτι και η αποβολή, ήταν το κύκνειο άσμα για τους γηπεδούχους, που δεν κατάφεραν  αντιδράσουν στην συνέχεια.

Ξεχνάει την ήττα ο Αστέρας και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες, για να πετύχει τον μεγάλο στόχο των play off  και την έξοδο του στην Ευρώπη. Μπορεί!

Γράφει ο Γιώργος Θεοδωράκης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr