Ήττα του Ερμή στην Επίδαυρο με 3-0

Ιανουαρίου 31, 2022 0

Τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν είχε προκαλέσει αίσθηση με την παρουσία του. Πλέον, ο Φοίνικας έχει πάψει να αποτελεί έκπληξη του πρωταθλήματος, αντιθέτως έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστική δύναμη του 5ου ομίλου!

Το απόγευμα της Κυριακής (30/1) η ομάδα της Ν. Επιδαύρου έφτασε σε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά με το εμφατικό 3-0 απέναντι στον Ερμή Μελιγούς, για να διατηρηθεί στο -3 από την πρωτοπόρο Ηλιούπολη, ενώ βρισκόμαστε ήδη στις αρχές του δευτέρου γύρου. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Μπιτζής, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, πετυχαίνοντας μάλιστα τα δύο από τα τρία του τέρματα στο πρώτο εξάλεπτο! Συγκεκριμένα, μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0) και πέντε λεπτά μετά έγραψε το 2-0 με πλασέ σε τετ α τετ. Στο 74ο λεπτό ο 25χρονος φορ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με νέο πλασέ. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι με εκφραστούς τους Μάρκου, Χατζησοφρωνίου και Γεωργίου.

Διαιτητές: Ρούτσης, Θεοδωρόπουλος-Πιέτρης (Κορίνθου)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος (81' Θωμάς), Καρέλης, Τριμπόνιας, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (81' Λέρμας), Χατζησοφρωνίου (81' Κοκκώνης), Μπιτζής (75' Πούτσης), Τριανταφύλλου (31' λ. τρ. Μάρκου), Γεωργίου

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος (83' Παπαδόπουλος), Μέντες, Γερ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Αδάμης (72' Σ. Γιαννούσης), Τσιώλης, Καδάς (83' Σούρσος), Ανδριανός, Φερέιρα, Μπάξτον (79' Κόλλιας).

Πηγή: soccerlive.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr