Προβλήματα ύδρευσης από τις χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ιανουαρίου 28, 2022 0
Προβλήματα ύδρευσης από τις χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Οι χιονοπτώσεις, οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός των προηγούμενων ημερών δημιούργησαν πολλά προβλήματα σε εγκαταστάσεις και δίκτυα ύδρευσης της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, ειδικότερα στη στις ορεινές περιοχές του Δήμου μας.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας απενεργοποιήθηκαν γεωτρήσεις λόγω διακοπής ρεύματος και πάγου, πάγωσαν τα δίκτυα ύδρευσης και προκλήθηκε μεγάλος αριθμός θραύσεων σε αυτά. Τα προβλήματα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πολλοί καταναλωτές αφήνουν ανοικτές βρύσες στις οικίες τους, οδηγεί σε μεγάλες καταναλώσεις ύδατος ταυτόχρονα με την μειωμένη παρεχόμενη ποσότητα ύδατος από πηγές και γεωτρήσεις και την εμφάνιση προβλημάτων υδροδότησης σε αρκετές Κοινότητες του ορεινού όγκου.
Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας με το προσωπικό της βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Παρακαλεί δε, τους κάτοικους των Κοινοτήτων στις ορεινές περιοχές του Δήμου να περιορίσουν την κατανάλωση στα απολύτως απαραίτητα, μέχρι να επέλθει ομαλότητα στην υδροδότηση.

Η Πρόεδρος
της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας
Αναγνωστάκου Χριστίνα

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr