Το 76% των υπαλλήλων της ΠΕ Αρκαδίας έχει εμβολιαστεί

Νοεμβρίου 23, 2021
Το 20,39% των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες είναι υπόχρεο σε rapid test, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά.

Σε αριθμούς αυτό “μεταφράζεται” ότι στην εν λόγω εξέταση υποχρεώνονται οι 207 από τους συνολικά 1.015 υπαλλήλους.

Τα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, συγκάλεσε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες, με αντικείμενο την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν η περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης και της εφαρμογής των πρωτοκόλων εισόδου σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ζητήθηκε από τους διευθυντές των υπηρεσιών να συστήσουν προς τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά και να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και αποτροπής διάδοσης του νέου κορονοϊού.

Tα αναλυτικά στοιχεία για τους υπαλλήλους ανά Περιφερειακή Ενότητα -τα οποία μεταβάλλονται κάθε εβδομάδα, με βάση τη ροή των εμβολιασμών ή της νόσησης- μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Last modified on Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 21:20

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr