Εξυπηρέτηση πολιτών από τις υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας

Νοεμβρίου 18, 2021 0
Εξυπηρέτηση πολιτών από τις υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας
Ενημερώνουμε τους δημότες πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του covid-19 το κοινό θα μπορεί να εισέρχεται στις υπηρεσίες του Δήμου και στα Νομικά του Πρόσωπα υπό προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με την υπ΄αρ. 5138/Β’/05.11.2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση οι δημότες θα μπορούν να εξυπηρετούνται με φυσική παρουσία επιδεικνύοντας υποχρεωτικά  κατά την είσοδό τους στις Υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης  τελευταίων 6 μηνών

ή

  • Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών).

Επιπλέον, υποχρεωτική παραμένει η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους καθώς και η τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δήμο Γορτυνίας τηλεφωνικά στο 2795360300 ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στη διάθεση του κοινού είναι και η ψηφιακή πύλη gov.gr  καθώς και η υπηρεσία myKEΠlive, για την έκδοση εγγράφων και την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση. 

Τηρούμε τα μέτρα για την ασφάλεια τόσο των εξυπηρετούμενων όσο και των εργαζομένων. Φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους και τηρούμε τις αποστάσεις. Συμβάλλουμε όλοι στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr