Τζιούμης: «Είμαι ευτυχής που κατά την διάρκεια της θητείας μου η Τρίπολη γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας»

Νοεμβρίου 10, 2021 0
Τζιούμης: «Είμαι ευτυχής που κατά την διάρκεια της θητείας μου η Τρίπολη γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας»
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανάρτηση, με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση παρουσίασης του επενδυτικού πλάνου, 2021-2027 της εταιρείας DEMO S.A.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και συγκινημένος σήμερα, ως δήμαρχος της Τρίπολης, διότι παρευρέθηκα στην παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου, 2021-2027 της εταιρείας DEMO S.A.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό άμεσα, στο πρώτο τρίμηνο του 2022, ξεκινά η κατασκευή ενός νέου βιομηχανικού συγκροτήματος της εταιρείας, στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, το οποίο θα περιλαμβάνει 6 νέες μονάδες παραγωγής τελικών φαρμάκων και 3 νέες μονάδες παραγωγής πρώτων υλών για φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η Τρίπολη γίνεται έτσι, το κέντρο της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας μας όπου και θα παράγεται το 20% περίπου, της συνολικής παραγωγής πρώτων υλών της Ευρωπαικής Ένωσης.

Θα δημιουργηθούν περίπου 450 νέες, υψηλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.
Η Τρίπολη μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας μας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr