Νίκος Σαβούρδος: νέο ταλέντο στα γήπεδα της Αρκαδίας!

Οκτωβρίου 28, 2021 0
Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Πανθυρεατικού, νίκησε την ΑΕΚ Τρίπολης με 2-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα βλέμματα των φιλάθλων της Αρκαδίας, δεν είναι στραμμένα στην επιτυχία της ομάδας του Άστρους, αλλά στο πρωτεμφανιζόμενο νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας του Άρη Σαβούρδου, τον Νίκο-Αντώνιο Σαβούρδο!

Ο 16χρονος πορτιέρε είχε πολύ καλή απόδοση, έχοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία, που εντυπωσίασε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Γέννημα-θρέμμα ο νεαρός τερματοφύλακας στην πόλη του Άστρους, από μικρή ηλικία του άρεσε το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες του Άστρους.

Τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν θετικά για τον 16χρονο Νικόλα Σαβούρδο και πλέον όλοι περιμένουν την εξέλιξή του.

Με πολύ καλά λόγια μας μίλησε και ο έμπειρος κόουτς του Πανθυρεατικού Άρης Σαβούρδος, που είναι αισιόδοξος για την εξέλιξή του.

Να τονίσουμε ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Πανθυρετικού, ήταν κοντά στην πρώτη παρουσία του Νίκου Σαβούρδου και τον βοήθησαν τόσο ψυχολογικά , όσο και αγωνιστικά.

Για την ιστορία να γράψουμε την ωραία εμφάνιση της ομάδας του Άστρους, που με την καθοδήγηση του έμπειρου κόουτς, «πήρε» αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Last modified on 28 Οκτωβρίου 2021 %13:%Οκτ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr