Ενημέρωση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Τρίπολη (vid)

Οκτωβρίου 06, 2021 0

Στην Αρκαδία βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου, group από την Ιταλία, προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου.

Πριν την παρουσίαση των δράσεων από τους φορείς του εναλλακτικού τουρισμού, έγινε συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνο Μαρινάκο και από τους Προέδρους των Καταλυμάτων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας κ. Βίβιαν Μανωλέσου και κ. Ανέστη Βασιλειάδη.

Ο κ. Μαρινάκος ξεκινώντας ανέφερε ότι προσπαθούμε να αναπτύξουμε τον Τουρισμό στην Πελοπόννησο μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Σχετικά με την επίσκεψη των Ιταλών, σημείωσε ότι το εγχείρημα αυτό περιλαμβάνει οργάνωση και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες.

Από την μεριά της η κ. Μανωλέσου, ευχαρίστησε τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου για την σημαντική συμβολή του στη δράση, αναφέροντας ότι οι η δράση αυτή έχει σκοπό την προσέλκυση τουρισμού.

Ο κ. Βασιλειάδης επεσήμανε ότι έχουμε σκοπό να αναδείξουμε τις ομορφιές, έχουμε πολλές δράσεις και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Ακολούθησε παρουσίαση των δράσεων από φορείς του εναλλακτικού τουρισμού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr