Μπάλα είναι και γυρίζει!

Οκτωβρίου 03, 2021 0

Αυτό μας επιβεβαιώνει η βαθμολογική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης! Ποτέ δεν μπορείς να λες το αποτέλεσμα του αγώνα και να καθορίσεις την πορεία της ομάδας στους αγώνες.

Όλος ο φίλαθλος κόσμος έβλεπε την ομάδα του Ράσταβατς να «πετάει» στους φιλικούς αγώνες και σήμερα να μην μπορεί να πάρει την νίκη.

Κάτι που και στο παρελθόν το είχαν βιώσει οι Τριπολιτσιώτες και στην συνέχεια, όχι μόνο ανέκαμψαν, αλλά και πλασαρίστηκαν ψηλά στην βαθμολογία, βάζοντας υποψηφιότητα για την συμμετοχή τους στην Ευρώπη!

Υπάρχουν και οι παράγοντες κακής απόδοσης των παικτών και βέβαια οι άτυχες στιγμές του παιχνιδιού που σου "δίνουν" το αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και να πρυτανεύσει η λογική. Υπομονή χρειάζεται , στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας και μόλις έλθει το θετικό αποτέλεσμα (ελπίζουμε σύντομα), τότε η ομάδα και πάλι θα επανέλθει στις επιτυχίες της.

Εξ άλλου ο Ράσταβατς έχει αποδείξει την ικανότητά του και σε παλιές δύσκολες στιγμές, κατάφερε να επαναφέρει το «καράβι» του στην σωστή πορεία.

Από  την  άλλη πλευρά, το ρόστερ της ομάδας θα το ζήλευαν πολλοί άλλοι σύλλογοι. Υπάρχουν παίκτες έμπειροι, με ποιότητα και νέα γενιά που υπόσχονται καλές μελλοντικές μέρες!

Κλείνοντας να τονίσουμε την δική μας πρόταση: πρέπει να προστατευτούν οι παίκτες που είναι εκτός φόρμας ή άτυχοι στις φάσεις!

Γράφει ο Γιώργος Θεοδωράκης

Last modified on 3 Οκτωβρίου 2021 %08:%Οκτ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr