Παρουσίαση επετειακών προϊόντων για την Άλωση της Τριπολιτσάς από τα ΕΛΤΑ στην Τρίπολη (pics - vid)

Σεπτεμβρίου 23, 2021 0

Με αφορμή την Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, παρουσίασαν την εκδήλωση «Γνωστοί Φιλέλληνες και η Άλωση της Τριπολιτσάς σε γραμματόσημα και Φιλοτελικά προϊόντα», στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη.

Τα Επετειακά προϊόντα των ΕΛΤΑ περιελάμβαναν: 

  • Φυλλαράκι τεσσάρων αυτόκλλητων Προσωπικών Γραμματόσημα που αναπαριστούσαν την «Μάχη της Τριπολιτσάς.
  • Αριθμημένο Ειδικό Συλλεκτικό Λεύκωμα που περιέχει: Το προαναφερόμενο φυλλαράκι τεσσάρων αυτοκόλητων Προσωπικών Γραμματοσήμων καθώς και έναν Ειδικό Αναμνηστικό Φάκελο με τα δύο Προσωπικά Γραμματόσημα σφραγισμένα με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα.

elta tripoli

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια που ερμήνευσε η ερμηνευτής Νάντια Καραγιάννη, συνοδεία κιθάρας και Βιολιού.

parousiasi tripoli

Στη συνέχεια, ομιλίες απηύθηναν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και νυν Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Καρούντζου καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ κ. Λάζαρος Λαζαρίδης που μίλησε για την επετειακή αυτή σειρά προιόντων που πραγματοποιούν τα ΕΛΤΑ.elta

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο προκειμένου να παραλάβει τα προϊόντα αυτά και να λάβει στους φακέλους του, την ειδική επετειακή σφραγίδα που αναπαριστά στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης και της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Last modified on 23 Σεπτεμβρίου 2021 %22:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr