Αποκατάσταση ασθενών Covid-19 στο ΚΑΑ Παλλάδιον της Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 16, 2021 0
Μία μοναδική ευκαιρία για πλήρη αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας των ασθενών που νόσησαν από covid 19 δίνει σήμερα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης έγκαιρα οργάνωσε και λειτουργεί ειδική POST COVID κλινική που υποστηρίζεται από ήδη δεκάδες είναι οι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ανάρρωσαν πλήρως από τον ιό Covid 19.

Στόχος αυτής της πρωτοποριακής ιατρικής προσπάθειας δεν είναι μόνο η ανακούφιση των επίμονων συμπτωμάτων που εμφανίζονται στη μετά Covid φάση της ασθένειας αλλά η πλήρης ανάρρωση των ατόμων που νόσησαν σε ψυχοσωματικό επίπεδο καθώς και η πλήρη ανάκτηση της υγείας και της ευεξίας τους.

Η έμπειρη διεπιστημονική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με αστείρευτη διάθεση προσφοράς, αρχικά εξατομικεύει τη θεραπεία κάθε ασθενούς με βάση τις ανάγκες του. Στη συνέχεια εφαρμόζοντας τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα φέρνει μόνιμα αποτελέσματα ανακουφίζοντας τα συμπτώματα του ασθενούς και προσφέροντάς του πλήρη ανάρρωση και ευεξία.

Στην προσπάθεια αυτή και με βάση τις ανάγκες του κάθε ασθενούς διαμορφώνονται εξατομικευμένα προγράμματα που, κατά περίπτωση, περιλαμβάνουν:
- κινητοποίηση άκρων
- υδροθεραπεία σε πισίνες
- ρομποτική αποκατάσταση
- ενδυνάμωση αναπνευστικών μυών
- αερόβια άσκηση
- χορήγηση ενδοφλέβιων βιταμινών
- ολοσωματική υπερθερμία
- καθαρισμό παχέος εντέρου
- πνευμονική παροχέτευση
- νευροανάδραση
- βελονισμό
- ρεφλεξολογία
- ψυχολογική υποστήριξη
- ειδική διατροφή
'Ολα τα παραπάνω προγράμματα βασισμένα σε σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε συνδυασμό με τον υψηλού επιπέδου ιατρικό εξοπλισμό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ φέρνουν γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα στους ασθενείς που νόσησαν από covid 19.

Στην ουσία η διεπιστημονική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αποτελείται από διάφορες ιατρικές ειδικότητες  (Πνευμονολόγο, Καρδιολόγο, Νευρολόγο, Ψυχίατρο, Φυσίατρο) και άλλους έμπειρους επαγγελματίες υγείας (Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους και Διαιτολόγους) αναλαμβάνει την αντιμετώπιση των επίμονων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν τους ασθενείς  μετά την covid φάση. Αυτή η κατάσταση της επιμονής των συμπτωμάτων χαρακτηρίζεται ως LONG COVID 19 και είναι το επόμενο σημαντικό στοίχημα που καλείται σήμερα να κερδίσει η ιατρική μας κοινότητα.

Στο σημείο αυτό έρχεται το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και δίνει σημαντικές και κυρίως μόνιμες λύσεις προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας στους ασθενείς που νόσησαν από τον ιό covid 19.

Last modified on 16 Σεπτεμβρίου 2021 %16:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr