Γορτυνία: Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Σεπτεμβρίου 13, 2021 0
Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις ευχές της Εκκλησίας ξεκινά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μια νέα διδακτική, εκπαιδευτική χρονιά.

Στο ξεκίνημα αυτής της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι από καρδιάς σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας, μαθητές και μαθήτριες, συνεργάτες εκπαιδευτικούς και αγαπητούς γονείς, καλή και δημιουργική χρονιά με δύναμη, υπομονή, επιμονή μα πάνω απ’ όλα ψυχική και σωματική υγεία.

Δεδομένων των νέων συνθηκών, που προέκυψαν στην εκπαιδευτική διαδικασία, τις δυο προηγούμενες χρονιές, λόγω της υφιστάμενης επιδημιολογικής κατάστασης, ο Δήμος Γορτυνίας προέβη σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν μέσα σε ένα απολύτως ασφαλές σχολικό περιβάλλον.

Πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις σε όλα τα σχολικά κτίρια του Δήμου, διανεμήθηκε υγειονομικό υλικό και επιπλέον ενισχύθηκε το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών μονάδων με νέες προσλήψεις.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι, αυτή η χρονιά είναι μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά γεμάτη από πολλές και δύσκολες προκλήσεις. Τόσο εγώ ως Δήμαρχος, όσο και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή είμαστε συντεταγμένοι στη στήριξη του έργου, που πραγματώνεται στα σχολεία μας.

 Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τους Σχολικούς Συμβούλους και τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολείων θα καταβάλουμε, από κοινού, τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τη μόρφωση και την πρόοδο των παιδιών μας.

Η Παιδεία είναι υπόθεση όλων μας και η διατήρηση και ενίσχυση των σχολικών μονάδων ως κοιτίδων προόδου και δημιουργίας είναι αδιαμφισβήτητα επιβεβλημένη.

Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση.   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Last modified on 13 Σεπτεμβρίου 2021 %11:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr