Έναρξη μαθημάτων της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σεπτεμβρίου 09, 2021 0
Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία η Φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ανοίγει και πάλι τις πόρτες της.

Προσκαλούμε όλα τα νέα παιδιά από επτά ετών και άνω καθώς και τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να εγγραφούν στα μαθήματα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς κάθε Παρασκευή και Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.

Να τονίσουμε πως η εκμάθηση είναι δωρεάν. Επίσης εάν κριθεί απαραίτητο, λόγω των εξελίξεων της πανδημίας, τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι μέσα από την μουσική να συμβάλλει στην καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, να ενισχύσει το συλλογικό πνεύμα και να ωθήσει τα νέα παιδιά στην ενεργό δράση των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Μαέστρο κ. Παναγιώτη Αρφάνη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981479289

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Η μουσική είναι ο πολιτισμός μας. Καλούμε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που αγαπούν τη μουσική να εγγραφούν στη Δημοτική Φιλαρμονική και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τα οποία πραγματοποιούνται δωρεάν από τον Δήμο. Ευελπιστώ φέτος να είναι μια πλήρης χρονιά και να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε, ζωντανά, τις νότες των μουσικών οργάνων σε γιορτές και εκδηλώσεις. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη δημιουργική μουσική χρονιά».

Last modified on 9 Σεπτεμβρίου 2021 %15:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr