Χορεσίβιος: Ταινία μικρού μήκους για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του '21

Σεπτεμβρίου 05, 2021
Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κατά των Τούρκων κατακτητών, δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους με επετειακό χαρακτήρα.

Η ταινία μικρού μήκους έχει χρηματοδοτηθεί από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Γ) και σκηνοθετήθηκε από τον συμπατριώτη μας Ζαφείρη Ζαφειρόπουλο. Στην ταινία αυτή συμμετέχουν νέες και νέοι των χορευτικών τμημάτων του ‘Χορεσίβιου’ από το Βαλτεσινίκο Γορτυνίας.

Πρώτη προβολή της ταινίας έγινε διαδικτυακά, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20.30, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Από σήμερα η ταινία βρίσκεται αναρτημένη στους ακόλουθους συνδέσμους:

Επίσημη ιστοσελίδα Χορεσίβιου

Κανάλι Χορεσίβιου στο YouTube

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Γ) του Δήμου Γορτυνίας για την πολύτιμη συμβολή της στην υλοποίηση όλης αυτής προσπάθειας, τον σκηνοθέτη μας Ζαφείρη Ζαφειρόπουλο, και όλους τους συντελεστές της ταινίας. Όμως ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα αυτά τα παιδιά που με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους μας υπενθυμίζουν την τεράστια υποχρέωση μας να σκύψουμε επάνω τους και να τους προσφέρουμε απλόχερα όλα τα εφόδια για να μεγαλουργήσουν. 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος  Παπαγεωργίου Αφροδίτη

Ο Γενικός  Γραμματέας Σαρτζετάκης Εμμανουήλ 

Last modified on Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 16:51

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr