Δωρεά ενός φορητού απινιδωτή στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους

Σεπτεμβρίου 02, 2021 0
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας παρέδωσε σήμερα στους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων Πήγασος και Αίολος έναν φορητό απινιδωτή, ο οποίος θα βρίσκεται στο εξής για χρήση στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους.

Ο απινιδωτής είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας Βασιλείου Π. Χασαπογιάννη εις μνήμην του υιού της Παναγιώτη.

Η παρουσίαση χρήσης του απινιδωτή πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Άστρους κ. Γιάννη Πατούρα.

Ο απινιδωτής είναι σύγχρονος, εύχρηστος και με σωστή εκπαίδευση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών σε όλους τους εμπλεκόμενους όπου υπάρχει απινιδωτής στα όρια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για αυτήν την πρωτοβουλία και σημειώνουμε πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν πως παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε η παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο παραμένει ανεξάντλητη».

Βρεθήκαμε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους για να παραδώσουμε έναν φορητό απινιδωτή ο οποίος είναι δωρεά της οικογένειας Βασιλείου Π. Χασαπογιάννη εις μνήμην του υιού της Παναγιώτη.

Στο χώρο παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Αθλητικών Συλλόγων Πήγασος και Αίολος όπου παρακολούθησαν την εκπαίδευση χρήσης από γιατρό του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Ο απινιδωτής είναι σύγχρονος, εύχρηστος και με σωστή εκπαίδευση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για αυτήν την πρωτοβουλία και σημειώνουμε πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν πως παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε η παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο παραμένει ανεξάντλητη.

Last modified on 2 Σεπτεμβρίου 2021 %16:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr