Αίτηση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους στην Γορτυνία

Αυγούστου 24, 2021
Ανακοίνωση Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Γορτυνίας.

 

Ενημερώνουμε τους κατόχους γεωργικών εκμεταλλεύσεων που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές ότι, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ δέχεται αιτήσεις ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ.

Σχετική επιτροπή για την υποβολή αιτήσεων θα βρίσκεται την Τρίτη 24.08.2021 στηΝ περιοχή της Δάφνης Νεοχωρίου (στο κέντρο ΠΛΑΤΑΝΟΣ) και την Τετάρτη 25.08.2021 στα Λουτρά Ηραίας.

Η αίτηση η οποία επισυνάπτεται για χρήση από τους ενδιαφερόμενους, μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Για την υποβολή της αίτησης δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών στην παρούσα φάση της καταγραφής ζημιών.

Τέλος, το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Γορτυνίας ενημερώνει ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η υποβολή δηλώσεων ΕΛΓΑ για ζημιές στις καλλιέργειες, η οποία θα γίνει σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

Κατεβάστε εδώ το αρχείο της αίτησης χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για ζημιές από τις πυρκαγιές: ΑΙΤΗΣΗ_ΖΗΜΙΕΣ_ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ_2021

Last modified on Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 14:04

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr