Νέος ασφαλής τάπητας τοποθετήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου - Λυκείου Τροπαίων

Ιουνίου 03, 2021 0
Νέος ασφαλής τάπητας τοποθετήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου - Λυκείου Τροπαίων
Ο Δήμος Γορτυνίας με πιστώσεις από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ», στα πλαίσια του έργου που αφορά στην βελτίωση των σχολικών υποδομών, προχώρησε στην τοποθέτηση νέου τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου – Λυκείου Τροπαίων.

Η εικόνα του προαύλιου χώρου της σχολικής μονάδας αναβαθμίστηκε με την προσθήκη ενός σύγχρονου και ασφαλούς τάπητα ο οποίος, πληροί όλες τις προϋποθέσεις των προτύπων ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη: «Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των εφήβων μας. Προσπαθούμε καθημερινά, ως Δημοτική Αρχή, να αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας προς όφελος των παιδιών μας. Ο τάπητας στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου – Λυκείου Τροπαίων ήταν σε κακή κατάσταση θέτοντας παράλληλα ζήτημα ασφάλειας των μαθητών. Πλέον, είμαι πολύ ικανοποιημένος που τα παιδιά της περιοχής απολαμβάνουν το παιχνίδι στο ανανεωμένο και ασφαλές γήπεδο μπάσκετ των Τροπαίων».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr