Ευχαριστίες του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας προς το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη διαφημιστική καμπάνια «This is Arcadia»

Απριλίου 21, 2021 0
Ευχαριστίες του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας προς το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη διαφημιστική καμπάνια «This is Arcadia»
Με την παρούσα επιστολή, θέλω να χαιρετήσω και να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κο Ιωάννη Τρουπή και τον πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κο Γιάννη Σαμπράκο για την…

Με την παρούσα επιστολή, θέλω να χαιρετήσω και  να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου  προς το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του  κο Ιωάννη Τρουπή και τον πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κο  Γιάννη Σαμπράκο  για  την πρωτοβουλία που πήραν να υλοποιήσουν τη διαφημιστική καμπάνια για το νομό μας με τίτλο: «This is Arcadia».

 Ο επισκέπτης της περιοχής μας μπορεί να βρει τον  παράδεισο των θεματικών μορφών τουρισμού και να απολαύσει την  αυθεντική εμπειρία και μοναδικές ευκαιρίες για δράση, χαλάρωση, απόλαυση και διασκέδαση, ανάλογα με το τι αναζητά από τις διακοπές του. Αυτό όμως δεν αρκεί από μόνο του. Χρειάζεται  συνεχή  και στοχευμένη προσπάθεια στο κομμάτι της προβολής του τόπου μας και αυτό έρχεται να κάνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την πρόσφατη τουριστική καμπάνια όπου εδραιώνει την Αρκαδία  στη συνείδηση των επισκεπτών ως προορισμό που διαθέτει τα πάντα, με έμφαση στην προσφορά των εμπειριών δίνοντας βαρύτητα στην ανάπτυξη της κουλτούρας του τουρισμού που θέλουμε να αναπτύξουμε.

Στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας  τα  τελευταία χρόνια έχουμε κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια στο κομμάτι αυτό, η οποία σιγά-σιγά αρχίζει και αποδίδει. Τα αποτελέσματα στην προ covid -19 εποχή ήταν εντυπωσιακά καθώς η τουριστική περίοδος της περιοχής μας επιμηκύνθηκε και τους  χειμερινούς μήνες κυρίως λόγω του αναρριχητικού τουρισμού αλλά και λοιπών μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Επενδύσαμε σε πολιτιστικές υποδομές, διοργανώσαμε φεστιβάλ, αθλητικούς αγώνες κ.α. και συνεχίζουμε. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στο Δήμο μας νέες υποδομές πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Επίσης, η περιοχή διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό καταλυμάτων και χώρων εστίασης.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στη δικτύωση και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με  στόχο την τουριστική ανάπτυξη της Αρκαδίας και δηλώνουμε παρόντες σε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια.  Ιδιαίτερα στην μετά covid -19 εποχή, πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συμβάλει σημαντικά  στην ανάδειξη της Αρκαδίας ως τουριστικό προορισμό τόσο στις αγορές της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού με την πολύ στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια: «This is Arcadia».

Λεωνίδιο 21-04-2021

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

Χαράλαμπος Λυσίκατος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr