Κώστας Τζιούμης: «Δίνουμε στα χωριά μας την σημασία που τους πρέπει και τους αξίζει»

Μαρτίου 17, 2021 0
Κώστας Τζιούμης: «Δίνουμε στα χωριά μας την σημασία που τους πρέπει και τους αξίζει»
Δύο σημαντικά έργα υλοποιεί η δημοτική αρχή, στην τοπική κοινότητα Δόριζας, με χρήματα από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Αυτοψία στα έργα πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης (17/3/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Πρόκειται για έργα τα οποία έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί εδώ και 10 χρόνια. Για εμάς η κύρια προτεραιότητα είναι τα χωριά μας.

Φροντίζουμε για όλα τα χωριά, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων μας, προκειμένου να γίνονται έργα, σε συνεννόηση με τους Προέδρους, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών και την παραγωγική δραστηριότητα.
Σε όλη τη διάρκεια αυτής της 4ετίας, θα στηρίξουμε τα χωριά μας, παράλληλα με την πόλη. Τα προηγούμενα χρόνια, τα χωριά είχαν μείνει πολύ πίσω, συγκριτικά με την Τρίπολη κι αυτή την αδικία προσπαθούμε να την άρουμε.
Έργα με χρήματα από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες θα γίνουν σε άλλες κοινότητες του Δήμου Τρίπολης.

Είναι δέσμευση μου ότι τα έργα στη Δόριζα, θα υλοποιηθούν κανονικά».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Δόριζας, Κώστας Λυμπερόπουλος, είπε ότι πρόκειται για έργα που είχαν μελετηθεί εδώ και μία δεκαετία και «ευτυχώς υλοποιούνται τώρα», ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο και παρακάλεσε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr