Το Γυμνάσιο - Λύκειο Λεβιδίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης

Φεβρουαρίου 20, 2021
Το Γυμνάσιο - Λύκειο Λεβιδίου επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης
Την πρόοδο των εργασιών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λεβιδίου, διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του, το Σάββατο (20/2/2021), ο Δήμαρχος κ.
Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Τρίπολης.

Το έργο αφορά στη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου, συνολικής επιφάνειας 1630,48τ.μ., όπως προβλέπεται στο φυσικό αντικείμενο της πράξης. Περιλαμβάνεται η αντικατάσταση τεσσάρων (4) εξωτερικών πορτών από αλουμίνιο στην ίδια μορφή και χρώμα με τις υπάρχουσες, με διπλούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 22 mm (κρύσταλλο 5 mm , κενό 12 mm , κρύσταλλο 5mm), η θερμοπρόσοψη τοίχων, επιφάνειας 985,00 τ.μ., η θερμομόνωση οροφών, επιφάνειας 800,00 τ.μ. περίπου και η αντικατάσταση πενήντα (50) φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες LED και πέντε (5) προβολέων εξωτερικού χώρου.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Διαπιστώσαμε εκ του σύνεγγυς την ομαλή εξέλιξη των έργων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λεβιδίου.

Προχωράμε μεγάλα έργα ενεργειακής αναβάθμισης, σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τρίπολης. Στόχος είναι η μείωση της ετήσιας κατανάλωσης πρωτογενούς ενέργειας, αλλά και μείωση εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου.

Θέλουμε σχολεία φιλικά προς το περιβάλλον, πιο λειτουργικά και πιο σύγχρονα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr