Τα θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης 27/1/2021

Ιανουαρίου 23, 2021
Τα θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης 27/1/2021
27 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη.

Θέματα: 

 1. Συζήτηση επί αιτήματος που έχει τεθεί στη ΡΑΕ για τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο όρος Μαίναλο.
 2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την «Αποδοχή δωρεάς εταιρείας: ΒΟΛΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου»
 3. Τοποθέτηση ταμπλό (πλαίσιο) για διαφήμιση στην πλατεία Πετρινού
 4. Έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για κατάλληλη σήμανση σε τμήμα της οδού Θεμιστοκλέους εμπρός από τη IV Μεραρχία ΠΖ- ΔΙΚΕ και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στην Κοινότητα Τρίπολης
 5. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (σνακ μπαρ- μεζεδοπωλείο- ουζερί- Καφέ ποτηράκι) ιδιοκτησίας της κ. Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνας του Χρήστου που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στην Τρίπολη
 6. Λύση μίσθωσης του περιπτέρου στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Φαλάνθου
 7. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής δημοτικών έργων αξίας κάτω των 5.869,41 € για το έτος 2021
 8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την «Αποδοχή επιχορήγησης που κατανεμήθηκε από το ΥΠ.ΕΣ στους Δήμους της Χώρας προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους»
 9. «Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού Δήμου Τρίπολης»
 10. «Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την εκδήλωση Πλημμυρικών φαινομένων Δήμου Τρίπολης»
 11. «Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την εκδήλωση Σεισμών Δήμου Τρίπολης»
 12. Μέτρα στήριξης των προσφύγων
 13. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού 2021για την τακτοποίηση συνεχιζόμενων ενεργειών και οφειλών έτους 2020

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr