Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δεκεμβρίου 07, 2020 0
Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Στόχος του Δήμου να ζωντανέψει μια εορταστική νότα στο μουντό κλίμα των ημερών και να εμψυχώσει τους συμπολίτες μας να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος Κυνουρίας αναφέρει:

Το γιορτινό κλίμα φέτος θα είναι διαφορετικό. Δεν θα υπάρξουν εορταστικές εκδηλώσεις, οι πλατείες δεν θα γεμίσουν με χαρούμενα παιδικά χαμόγελα, με Άγιο Βασίληδες και ξωτικά. Πρέπει όλοι να τηρήσουμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Να παλέψουμε για να διαφυλάξουμε την υγεία την δική μας και των συμπολιτών μας.

Παρ΄όλα αυτά δεν μπορούσαμε να μην στολίσουμε, να μη δώσουμε χρώμα και ζωντάνια σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Στόχος μας να ζωντανέψουμε μια εορταστική νότα στο μουντό κλίμα των ημερών και να εμψυχώσουμε τους συμπολίτες μας να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για τον στολισμό, κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και κ. Γεώργιο Κλεώπα Αντιδήμαρχο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που με πολύ μεράκι δούλεψαν ώστε να φέρουν μια ανάσα αισιοδοξίας σε όλους τους συμπολίτες μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας που εργάζονται αδιάκοπα για να είναι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καθαρός και αυτές τις γιορτές.  

Με την προσδοκία να βγούμε σύντομα από αυτήν την πανδημία και να ανταμώσουμε ελεύθερα με τις οικογένειές μας, εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!

dhmarxbok

dhmarxbok2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr