Ξεκίνησε η προβολή των Αρκαδικών ηλεκτρονικών καταστημάτων στην ιστοσελίδα www.arcadianet.gr

Νοεμβρίου 19, 2020 0

Ξεκίνησε η προβολή των Αρκαδικών ηλεκτρονικών καταστημάτων στην ιστοσελίδα, που σας συνδέει με την επιχειρηματικότητα, www.arcadianet.gr.
Άμεσα ανταποκρίθηκαν, πολλές επιχειρήσεις της Αρκαδίας, στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς και στο πλαίσιο της καμπάνιας, για την στήριξη των μελών του - Αρκαδικών Επιχειρήσεων, “Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες”,  ξεκίνησε την ανάρτηση των Αρκαδικών e-shop στην ειδική κατηγορία ehops προκειμένου να μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους άμεσα στους καταναλωτές.

Στην ειδική ενότητα, eshops, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, προβάλλονται ανά κατηγορία οι Αρκαδικές επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα.  Η ανανέωση της λίστας γίνεται καθημερινά.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας, που έχουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων μέσω e-shop (με αντίστοιχους ΚΑΔ) να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Προσοχή: Δεν συμπεριλαμβάνονται τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook. Instagram κ.α).

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και συγκεκριμένα την σελίδα https://arcadianet.gr/arcadia-eshop/

 

Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες: Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e shop, προσκαλούνται να στηρίξουν τους τοπικούς επαγγελματίες για την κατασκευή τους.

Σχετικά με την ιστοσελίδα www.arcadianet.gr

Πλήρες, με όλες τις επιχειρηματικές ειδήσεις, με χρήσιμες οδηγίες και λεπτομέρειες με όσα «καίνε» τους επαγγελματίες, η ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, κερδίζει καθημερινά έδαφος στον τομέα της εξειδικευμένης ενημέρωσης σε θέματα: φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά και ό,τι τρέχει στην επικαιρότητα της πανδημίας του Covid 19.

Ο διπλασιασμός επισκέψεων μέσα σε ένα χρόνο, βάσει των μετρήσεων της Google analytics, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ενημέρωση που προσφέρει σε επιχειρηματικά θέματα βρίσκει θερμούς αναγνώστες καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα: Από 01/01/2020 έως σήμερα έχουν επισκεφτεί 45.000 μοναδικοί χρήστες, το οποίο σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα του 2019 είχε 25.000 επισκέψεις, του 2018 είχε 16.500 επισκέψεις και του 2017 είχε 11.300 επισκέψεις.

Last modified on 24 Νοεμβρίου 2020 %18:%Νοε

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr